Clubkleding

Beste leden en ouders van jeugdleden, Vorig jaar hebben wij tijdens de jeugdcompetitie bij veel verenigingen clubkleding gezien. Wij vonden het erg handig om op competitiedagen meteen te zien welke kinderen bij elkaar horen.

Daarnaast geeft het een professionele uitstraling. Daarom hebben wij voor LTC Anonymus ook clubkleding uitgezocht.

In het clubhuis hangen een aantal shirts, shorts, rokjes, hoodies en trainingsbroeken om te kunnen passen. Alle artikelen zijn van het merk Craft en bieden een goede prijs/kwaliteit verhouding en zijn van duurzaam materiaal.

Wij vertrouwen al onze leden en gaan er vanuit dat een ieder hier zuinig mee omgaat en een oogje in het zeil houdt als er buitenstaanders zijn. De kleding in het clubhuis is echt alleen bedoeld om te passen. En dus niet om even te lenen voor een wedstrijdje of dergelijke. Dit zal worden gezien als diefstal.

Bij de kleding hangt een QR code die gescand kan worden om op de webshop van Anonymus te komen. https://www.teammates.nl/anonymus-webshop Hier kan iedereen bestellen wat hij/zij wil aanschaffen. De kleding zal dan bedrukt worden met het logo van Anonymus en naar wens kan er ook nog een naam of logo van een sponsor of dergelijke bij.

De jeugdshirts zullen op de mouw tevens worden voorzien van het logo van tennisschool Anjoy. Zij hebben bijgedragen in de pas set, waarvoor onze dank. Het is natuurlijk geen verplichting maar wij zouden het erg leuk vinden als in ieder geval alle jeugdleden herkenbaar zijn aan ons oranje shirt.

Mochten er nog vragen zijn dan horen wij het graag. Dat het maar een sportief seizoen mag worden!

 Groetjes Carin Koeman (06-28926675) en Kim Kraak (06-22044168