Alwin Wijngaarde HTT 2022

Beste deelnemers, het is zo ver, de inschrijving is gesloten en jullie zijn de gelukkigen die allemaal mee mogen doen met, naar wij hopen, weer een fantastisch toernooi. Als wedstrijdleiding doen wij er alles aan om er een geslaagd toernooi van te maken, maar alles staat en valt met jullie deelname, begrip, flexibiliteit en gezelligheid.

Als commissie hebben we wel een aantal aandachtspunten:
- niet iedereen heeft zelf ingeschreven. Van deze pesonen zijn dus geen emailadressen en verhinderingen bekend. Dat wil zeggen dat wij iedereen willen vragen om met je partner contact te hebben over het spelen van wedstrijden. Iedereen waarvan we het emailadres hebben krijgt een uitnodiging voor, in ieder geval, de eerste wedstrijd.
- wij kunnen geen verhinderingen meer accepteren, zeker niet van deelnemers die niet zelf hebben ingeschreven.
- sommige deelnemers hebben toch de finaledag als verhindering opgegeven, maar dat niet van te voren gemeld. Als commissie behouden we ons het recht voor om deze deelnemers na de poulefase of eerder uit te sluiten.

Verder geldt met name voor de padelspelers dat wij helaas toch nog niet alle 5 de banen ter beschikking hebben. Op het moment dat gedurende de toernooiweek de banen beschikbaar komen bestaat de kans dat wij padelwedstrijden gaan herplannen. Bijvoorbeeld wedstrijden die om 22.00u gepland staan verplaatsen naar een iets aangenamer tijdstip.

Voor alle deelnemers geldt dat wij wedstrijden kunnen herplannen, dus indien je bij het overzicht nog niet op de maandagavond hoeft te tennissen, deze toch svp vrij houden voor deelname aan het toernooi. Natuurlijk zullen we dit zoveel mogelijk in overleg doen, maar soms hebben we te maken met onverwachte omstandigheden en kan het niet anders.

Ons doel is om het iedereen, net als voorgaande jaren, zoveel mogelijk naar de zin te maken!

Vragen en tips zijn natuurlijk altijd van harte welkom (evenals spontane sponsoraanmeldingen ;-) )

Veel plezier, wij hebben er zin in!

Alwin Wijngaarde Hoogzomer Toernooi 2022,

Andrea, Regina, Hessel, Ton, Michel, Olav en Eric.