Hoogzomer toernooi Elckerlyc

Beste Hoogzomergast, we denken dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij: Het Alwin Wijngaarde Hoogzomertoernooi!

We zetten als commissie de laatste puntjes op het ietje maar nu zijn jullie aan zet, het is toegestaan om nu massaal in te schrijven voor het toernooi. Tot nu hebben meer dan 100 spelers dat al gedaan en het kan nog tot en met 19 juni via link op Toernooi.nl en via tc.elckerlyc@live.nl.

Met padel vanaf 18 jaar en voor tennis hebben we 2 leeftijdscategorieën, 30+ en 65+. Vrienden, familie, collega's, etc. kunnen allemaal meedoen, ook al zijn ze geen lid van een tennis of padel vereniging. Het betreft een uurtjes toernooi in poules zodat je minimaal 2 a 3 wedstrijden speelt.

De week van 2 t/m 9 juli staat bij ons roodomrand in de agenda want er is elke dag iets te doen naast het sportieve aspect.

Naast een aantal oude bekenden zoals Arnoud de poptroubadour en Diny Boots hebben we een fantastische DJ kunnen strikken voor de feestavond. En op deze avond is er ook een loterij waarbij we een mooie reischeque zullen verloten van Face2Face Travel......Verder hebben we deze week een pubquiz en een modeshow.

Niet alleen het entertainment is top, ook hebben we een aantal culinaire kanjers zoals Putri Solo, Troja en Tabasco op ons park die week. Voor een aantal van deze kanjers moeten we van tevoren van jullie weten of je mee eet, maar dat zullen we op tijd aangeven. Verder sluiten we in stijl af met een high wine!

Dus tot ziens op ons gezellige toernooi!

Een sportieve groet van de HZT commissie.