Hoogzomertoernooi tv Elckerlyc

Beste Hoogzomergasten, eindelijk is het zover, een memorabel moment: de inschrijving voor het Alwin Wijngaarden HZT 2022 is geopend op toernooi.nl!

Over anderhalve maand barst het toernooi los en kunnen we ook lekker los gaan. Van 2 juli tot en met 9 juli is er vrijwel iedere dag topamusement, culinaire liflaffen en weergaloos tennis. Meld je dus HIER aan voor het gezelligste toernooi in de regio voor zowel padel (18+) als tennis (30+ en 65+). Je kunt op  toernooi.nl ook zoeken op Alwin Wijngaarden HZT en als dat niet lukt kun je altijd een mail sturen naar tc.elckerlyc@live.nl.

De inschrijving sluit op 19 juni. We gaan er vanuit dat bij aanvang van het toernooi de 3 extra padelbanen gereed zijn. Mocht dat niet het geval zijn dan kan het zijn dat we inschrijvingen voor het padeltoernooi moeten uitloten.....

De organisatie haalt alles uit de kast om de stemming opperbest te krijgen. Er is gezwoegd op een programma om je vingers weer bij af te likken, want we hebben veel te bieden die week. Maar daar komen we later op terug. 

Met sportieve groet,

Het HZT team tv Elckerlyc.