Aanbieding Filmhuis: King Richard (over tennis)

Besten, de inmiddels legendarische film King Richard draaien wij op 20 mei (20:30 uur) en 24 mei (13:30) in ons Filmhuis te Purmerend.

Wij willen uw leden graag in de gelegenheid stellen, deze film te zien voor een entreeprijs van € 5,00. Op vertoon van hun KNLTB ledenpas kunnen zij deze korting van € 2,50 ontvangen bij de betaling aan onze Ticketzuil. Reserveren kunnen de leden op onze website www.filmhuispurmerend.nl.

King Richard van Warner Bros. Pictures is een film gebaseerd op een waar gebeurd verhaal dat iedereen zal inspireren. De film volgt Richard Williams, een volhardende vader van twee van de grootste atleten aller tijden die de wereld van het tennis uiteindelijk voorgoed zullen veranderen. De tweemaal voor een Oscar genomineerde Will Smith (Ali, The Pursuit of Happyness, Bad Boys for Life) neemt de hoofdrol van Richard voor zijn rekening, onder regie van Reinaldo Marcus Green (Monsters and Men).

Met een duidelijk beeld van hun toekomst voor ogen en met behulp van onconventionele methodes is Richard vastbesloten om van Venus en Serena Williams, die opgroeien in de arme wijk Compton, wereldberoemde tennissterren te maken. Deze ontroerende film belicht hoe belangrijk familie, doorzettingsvermogen en onwrikbaar vertrouwen zijn om iets onmogelijks te bereiken en de wereld te veranderen.

 Met vriendelijke groet,

Jeroen Adolfs, Filmhuis Purmerend