Dag 8 Goudenregentoernooi

De finale dag is voorbij. Wanneer je deze laatste toernooidag op het tennispark van LTC Anonymus aanwezig bent geweest, heb je kunnen ervaren dat het een prachtige finaledag was. Je hebt veel mooie en spannende partijen gezien. Er waren ontspannende momenten op een zonnig terras of gezellig in het clubhuis. Misschien heb je wel aardige nieuwe contacten opgedaan? Of bij Niki Troquet je racket laten opknappen? Misschien kwam je alleen maar kort langs om je gewonnen prijs op te halen. Wat dan ook, je hebt kunnen voelen dat LTC Anonymus een tennisvereniging is waar het goed toeven is.

Dankzij de enorme inzet van de toernooicommissie: Kim Kraak, Ageeth Groen, Annelieke Kok, Lise Bouwes, René Bosschieter, Anne Rusch, Karel Hoevenberg en ondergetekende is het weer een heel fijne toernooiweek geweest. Binnen deze enthousiaste commissie was het goed samenwerken met als doel er naar omstandigheden een mooi toernooi van te maken. Vanwege corona was het misschien nog wat sober, maar kom alsjeblieft volgend jaar weer meedoen – en neem je andere tennismaatjes mee – en je zult zien dat we dan nog weer meer ‘uitpakken’!

Nog een dankwoord aan onze sponsoren: Carwash4All, Niki Troquet en Brasa Beemster.

En natuurlijk aan de vrijwilligers van LTC Anonymus die deze week achter de bar actief waren en die de afgelopen weken alles op alles hebben gezet om de banen en de rest van het park fantastisch te verzorgen.

Wil je de uitslagen en de lijst met winnaars nog eens zien, dan kan weer dat via de links in deze zin. Mogelijk komen er binnenkort nog foto’s van vandaag op de website van Anonymus.

Graag tot volgend jaar bij het 12e Goudenregentoernooi en al in augustus bij ons vermaarde 65+toernooi,

Gerard Wegman

Voorzitter LTC Anonymus.