Dag 1 Goudenregentoernooi

Beste deelnemer van het 11e Goudenregentoernooi, Dag 1 De eerste toernooidag zit er weer op. Na een dag met zon, bewolking en af en toe een spat regen konden we rond acht uur ’s avonds de deur van het clubhuis achter ons dichtdoen.

Er zijn zestien partijen gespeeld, waarvan er vier met een supertiebreak moesten worden beslist. Zo kwamen in HD7 René Bosschieter en Cor Stam net tekort tegen Willem Willemsen en Michiel Zoet; wonnen ook in HD7 Peter Hobbelink en Paul Rademaker in een spannende pot van Paul Buijsman en Rob Moen; moesten Jum van Pelt en Lydia Wagenborg in GD6 een gelijk opgaande wedstrijd uiteindelijk in de beslissende supertiebreak de winst laten aan Mirjam Iske en Jurgen Vrolijk en werd de All-Anonymuswedstrijd in GD5 van Lisette van Twuijver en Quincy Buijsman tegen broer en zus Wim en Lise Bouwes door deze laatsten pas in de beslissende extra tiebreak gewonnen.

Alle overige partijen leverden een winnaar op na twee gespeelde sets. Helaas waren er ook enkele deelnemers zondag door ziekte gevloerd en werd door de toernooileiders Karel en Anne geprobeerd om later in de week partijen alsnog te spelen.

In het clubhuis was het de hele dag door gezellig. Vakkundige barvrijwilligers verzorgden ieder van drankjes en hapjes uit de keuken van Lise en Annelieke of leverden gewoon een lekker patatje met Ook maandag zal Niki Troquet beschikbaar zijn met zijn bespanapparaat. Voor een nieuwe grip of ballen voor je competitieteam kan je ook bij hem terecht. Ook op de laatste dagen van het toernooi kan je bij hem terecht.

Zondag was, wat het weer betreft, de minste dag van de week. Vandaag verwachten we in een mooi middagzonnetje te beginnen (16:30 kantine open) en als het vanavond fris wordt is het in de kantine gezellig en warm.

De toernooileiding