Start Goudenregentoernooi

Beste deelnemer aan het 11e Goudenregentoernooi van tennisvereniging Anonymus,

Afgelopen donderdag verstuurden we onderstaand bericht. In de meeste gevallen is dit bericht in de Spam- of Reklamebox terecht gekomen en kan je het gemist hebben. Vandaar nogmaals dit bericht.

Wij zijn er klaar voor. Graag ontvangen we je (weer) als deelnemer van het toernooi.

Inmiddels is het toernooi gepubliceerd en kan je op www.toernooi.nl volgen wanneer, hoe laat en tegen wie je speelt. Het is verstandig je speelmoment op deze website in de gaten te houden. Dagelijks worden veranderingen verwerkt.

Vanwege corona is het voor 2019 geplande 11e Goudenregentoernooi op het laatste moment gecanceld. Nu, twee jaar later, gaat het gelukkig wel lukken om het toernooi, zoveel mogelijk als toen, te spelen. Toch zullen we, ook komende week, rekening moeten houden met uitval van besmette deelnemers. Begrip daarvoor.

De toernooicommissie startte de voorbereidingen enkele maanden geleden, toen er nog allerlei beperkingen waren. Vanwege onzekerheid toen is besloten geen feestavond te organiseren, maar verder sturen we weer aan op een gezellig en sportief evenement. Onze bar en het terras zijn steeds geopend en je kunt fijn nazitten onder het genot van een drankje en allerlei happen. Bij ons betalen we alles gemakkelijk met pinnen.  

Voor alle spelers, sponsoren en andere geïnteresseerden: op de eerste speeldag, aanstaande zondag, zal er rond 16:00 een gezellige openingsborrel zijn waarvoor we jullie van harte uitnodigen.

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door enkele belangrijke fijne sponsoren.

·      Niki Troquet verzorgde de ballen voor het toernooi en zal tijdens het toernooi aanwezig zijn om je racket te bespannen. Ook voor andere materiaalvragen kan je bij hem terecht. Heb je als competitieteam bijvoorbeeld ballen nodig? Vraag het Niki!

·      Andere belangrijke hulp ontvingen we van Carwash4All en Brasa Beemster.

De meteo voorspelt droog weer en veel zon. In ieder geval belooft dat een mooie start van een heerlijke toernooiweek.

Tot zondag,

Gerard Wegman,

Voorzitter L.T.C. Anonymus