Toekenning Verenigingsdiensten 2022

Toekenning Verenigingsdiensten 2022

Vanaf vandaag, 11 maart, worden de niet ingevulde diensten toegekend aan leden die zich nog niet hebben opgegeven.

Allereerst worden de diensten voor het Goudenregentoernooi ingevuld. Voor de Voorjaarscompetitie wachten wij op de indeling van thuis spelende teams. Als deze bekend zijn worden deze diensten ook ingevuld.

Bij verhindering dien je tijdig een vervanger te regelen of je dienst te ruilen (zie hieronder een gemakkelijke manier om dat te regelen). Bij niet komen opdagen volgt een boete van € 30,00 euro per dienst.

Voor een bardienst dien je het certificaat “Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA)” te hebben. Als er controle komt en je hebt het certificaat niet, dan kunnen we een hoge boete krijgen.

Via onderstaande link, Crtl + voor de link klikken:

                          E-learning 'Verantwoord alcohol schenken' - NOCNSF

kun je de E-learning volgen en de test doen, zó gebeurt en niet moeilijk. Het certificaat sturen naar: kc@ltcanonymus.nl

Ook zijn de inhaaldagen van de competitieweken niet zichtbaar in het rooster. Hier is bewust voor gekozen zodat eerst alle reguliere diensten zijn ingevuld want inhaaldagen gaan niet altijd door en dan vervalt de dienst sowieso.

Mocht u verder nog vragen hebben over de dienstenplanner of hieraan gerelateerde vragen, neem dan gerust contact op en stuur een mail naar kc@ltcanonymus.nl  .

Wij wensen iedereen een gezellig tennisseizoen en hartelijk dank voor de medewerking!

De Barcommissie