RaboClubSupport betaalt uit!

Afgelopen maandag werden 188 verenigingen en stichtingen door de Rabobank uitgenodigd in de Purmaryn. De cheques met de sponsorbedragen van de RaboClub Support-actie werden aan de vertegenwoordigers van de verenigingen uitgedeeld.

Rabo-rekeninghouders hebben elk op drie verenigingen mogen stemmen. Elke stem bleek ruim 12 euro waard te zijn. Ltc Anonymus bleek 15 keer te zijn aangeklikt, hetgeen een totaal van ruim 188 euro heeft opgeleverd en waarvoor we de stemmers hartelijk bedanken.

Mooi meegenomen, maar volgend jaar zullen we zeker meer publiciteit aan deze aardige actie van onze huisbankier geven. De 'winnaar' van de avond was een Volendamse sportvereniging die bijna € 4000 mocht bijschrijven.