Kerstwens van de voorzitter

Beste leden, wat een vreselijk jaar is 2020 geworden. Met heel veel impact vanwege het corona-virus, niet alleen op ons sportieve leven, maar ook op ons gewone leven. Het bracht veel zorgen over onze gezondheid, werk, bedrijf en economie. We mochten en mogen een heleboel dingen niet die we zo gewoon zijn te doen. Zoals een lekker potje tennissen bij onze club. Dan weer niet tennissen, dan weer wel tennissen en uiteindelijk weer niet. Ons Goudenregentoernooi en 65+-toernooi konden dit jaar niet doorgaan. De Voorjaarscompetitie moest worden verplaatst naar het najaar en kon ook toen niet worden afgemaakt. En laatstelijk kwam helaas het bericht dat het Goudenregentoernooi ook in 2021 niet door zal gaan.

Kortom, 2020 is een jaar waar we niet met plezier op zullen terugkijken. Al zijn er toch ook lichtpuntjes te noemen. We zijn jullie dankbaar voor het behoud van jullie lidmaatschap en het ‘gewoon’ betalen van de contributie ondanks de langdurige uitval. Gelukkig staan we er daardoor financieel niet slecht voor. Verder zijn onze vrijwilligers gelukkig onverdroten doorgegaan met hun werk voor de club en vormen daarmee nog altijd het warm kloppend hart van Anonymus, waarvoor heel veel dank.

Bijzonder was dit jaar het gebruik van de mogelijkheid om op afstand een baan te reserveren, hetgeen zeker in deze corona-tijd een uitkomst én een succes kan worden genoemd

Het aftellen tot het nieuwe jaar is begonnen! We kijken allemaal reikhalzend uit naar een hopelijk normaal jaar, waarin we weer samen kunnen tennissen en vooral ook weer gezellig een hapje en een drankje met elkaar kunnen nemen.

In ieder geval wensen wij jullie, je familie en vrienden en andere dierbaren hele fijne feestdagen toe en een ontzettend gezond, gelukkig, voorspoedig en sportief 2021. Tot volgend jaar!

Namens het bestuur, Paul Melein.