Inschrijving Goudenregen-toernooi 2020

Beste Tennisvrienden, het 11e Goudenregentoernooi wordt gehouden van 16 t/m 22 maart 2020 (met het voorweekend 14 en 15 maart). Wij nodigen je dan ook graag uit om je in te schrijven voor dit gezellige toernooi via www.toernooi.nl .

Nieuw dit jaar is de categorie 50+. Je kunt dus kiezen of je in de 17+ of 50+ mee wilt doen. De categorieën blijven ongewijzigd: van 4 t/m 8.

Ook nieuw dit jaar is de mogelijke speeltijd vanaf 15.00 uur op werkdagen. Dit geldt alleen voor de 50+ inschrijvingen en dit zal uiteraard altijd vooraf besproken worden. Wij kunnen ons voorstellen dat sommigen van jullie het fijn vinden om wat eerder dan 17.00 uur te spelen en wij zijn dan ook heel benieuwd naar jullie reacties.

De toernooicommissie is niet nieuw, maar wel vernieuwd en wij stellen dan ook graag een aantal nieuwe commissieleden aan jullie voor: Gerard Wegman, Karel Hoevenberg, René Bosschieter, Ageeth Groen, Annelieke Kok en Anne Rusch.

Samen met de vertrouwde namen Ben Molenaar, Kim Kraak, Lise Bouwes en ondergetekende gaan wij ervoor zorgen dat ook de 11e editie de boeken ingaat als één om niet te vergeten.

Zonder sponsoren geen toernooi en daarom kunnen wij hen niet vaak genoeg bedanken voor hun onophoudelijke steun dus DANKJEWEL!

Wij kunnen het allemaal heel mooi bedenken maar zonder jullie is er helemaal geen toernooi. Dus zoek een maatje en schrijf je vandaag nog in. Je hebt de tijd tot 23 februari 2020, maar hoe eerder hoe beter.

Heb je na het lezen van deze mail een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via: goudenregentoernooi@ltcanonymus.nl

Wij kunnen het ons eigenlijk niet voorstellen, maar stuur ons ook een mail als je geen post meer van ons wilt ontvangen. Even goede vrienden!

Sportieve groeten namens de hele toernooicommissie 

Martine