Racket-trekken

In verband met de vakanties zijn er geen tennislessen op de banen. Dit betekent dat er gedurende deze periode er vier banen beschikbaar zijn voor “Rackettrekken”.

We kunnen dus méér leden mee laten doen.

De Racketavonden zijn op de maandagavonden, vanaf 19.00 uur. Later instromen kan natuurlijk ook! Meld je bij aankomst dan bij Ruud.

Je komt toch ook gezellig een balletje slaan?

De Seniorencommissie.

65plus 32 toernooi 2022

Beste tennisvrienden, de inschrijvingstermijn voor het 65plus 32 toernooi is voorbij. De Commissie is nu bezig met het opstellen van het wedstrijdprogramma.

Het toernooi begint op zondag 21 augustus en eindigt zondag 28 augustus 2022.

In de week vóór 21 augustus kan je zien wanneer en tegen wie je de eerste wedstrijd(en) moet spelen.  Klik hiervoor op: ltc Anonymus 65plus 32-toernooi 2022 .

Met sportieve groet, Commissie 65plus 32

Warmte en aanpassen

Een deel van het bestuur van ltc Anonymus heeft deze week vergaderd. Maar dan buiten in de open lucht in plaats van in de bestuurskamer. Gertruud heeft een foto genomen van deze bijzondere gebeurtenis.

Ondanks dat de temperatuur de 40 graden op het complex aantikte waren er toch 4 dames aan het vrij spelen en 4 spelers op de Racketavond. En dat ging goed!

Inschrijven 65plus toernooi 2022

Beste tennisvrienden, je hebt nog de maand juli de tijd om je in te schrijven voor het Anonymus 65+ 32 tennistoernooi 2022. De inschrijving sluit zondag 31 juli a.s. om 24.00 uur.

Het toernooi begint op zondag 21 augustus en eindigt zondag 28 augustus 2022.

Heb jij je nog niet ingeschreven? Ga naar www.toernooi.nl en tik in de zoekbalkAnonymus. Snelle inschrijvingen stellen wij zeer op prijs!

Let op: zowel jij als je partner moeten zich inschrijven.

Alwin Wijngaarde HTT 2022

Beste deelnemers, het is zo ver, de inschrijving is gesloten en jullie zijn de gelukkigen die allemaal mee mogen doen met, naar wij hopen, weer een fantastisch toernooi. Als wedstrijdleiding doen wij er alles aan om er een geslaagd toernooi van te maken, maar alles staat en valt met jullie deelname, begrip, flexibiliteit en gezelligheid.

Anonymus 65 plus toernooi

Beste tennisvrienden, hierbij nodigen we jullie graag uit om in te schrijven voor het Anonymus 65+ 32 tennistoernooi 2022 via www.toernooi.nl. Je kan je nu inschrijven.

Dit gezelligste toernooi van Waterland zal worden gehouden van zaterdag 20 augustus t/m zondag 28 augustus 2022.

Net als vorig jaar is er een categorie 50+ voor de speelsterkten 6, 7 en 8. Ook hebben we de minimumleeftijd verlaagd van 25 naar 21 jaar. Je kunt nu kiezen of je in de 21+ of 50+ mee wilt doen.