Contributie 2021

Beste leden, wij zijn zeer blij dat u ondanks alle coronaperikelen vorig jaar gewoon uw contributie over 2020 heeft voldaan. Helaas is 2021 tennisloos van start gegaan.

We hopen ook dit jaar weer een beroep op u te kunnen doen.  Wel zullen we de facturen vanwege de corona later verzenden. Wij verwachten dat medio mei te zullen doen.

Alvast heel veel dank voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,

KNLTB bekijkt opties Voorjaarscompetitie 2021

Tennissend Nederland kijkt uit naar de Voorjaarscompetitie, de wedstrijden, het teamgevoel en de gezelligheid. Meer dan 30.000 teams hebben zich ingeschreven, het animo om competitie te spelen is groot. De KNLTB doet er dan ook alles aan om competitie spelen mogelijk te maken, uiteraard veilig en verantwoord binnen de geldende coronamaatregelen. Met de huidige lockdown en de onzekerheid over de situatie in april kijkt de KNLTB naar verschillende scenario’s voor de start van de competitie.

Baanonderhoud

Mededeling: 2 banen zijn, voor noodzakelijk onderhoud, tijdelijk gesloten. De 2 andere banen zijn in gebruik voor tennislessen (waarbij de tennisleraar les mag geven aan 2 personen per baan). Zodra er voor enkelpartijen weer gereserveerd kan worden, wordt dit gemeld op de website en op FB.

De Onderhoudscommissie.

Kerstwens van de voorzitter

Beste leden, wat een vreselijk jaar is 2020 geworden. Met heel veel impact vanwege het corona-virus, niet alleen op ons sportieve leven, maar ook op ons gewone leven. Het bracht veel zorgen over onze gezondheid, werk, bedrijf en economie. We mochten en mogen een heleboel dingen niet die we zo gewoon zijn te doen. Zoals een lekker potje tennissen bij onze club. Dan weer niet tennissen, dan weer wel tennissen en uiteindelijk weer niet. Ons Goudenregentoernooi en 65+-toernooi konden dit jaar niet doorgaan.

Piet dankt iedereen

De ons allerbekende Piet wil iedereen alsnog bedanken voor de vele, vele reacties en initiatieven met betrekking tot zijn tachtigste verjaardag. Piet was nog wekenlang overdonderd door alle felicitaties.

Piet wil ook iedereen bedanken voor de ontvangen kerstkaarten en hij wenst iedereen gezellige kerstdagen, een mooi uiteinde, en een gezond 2021!!.

Goudenregentoernooi 2021 gaat niet door

Beste Tennisvrienden, in een jaar dat alles anders werd,  zou het fijn zijn om af te kunnen sluiten met de aankondiging van het 11e Goudenregentoernooi. Een toernooi dat wij al zoveel jaren met veel plezier organiseren en waar wij even zoveel goede herinneringen aan hebben.

Het is dan ook niet zonder slag of stoot dat wij hebben besloten om het Goudenregentoernooi 2021 niet door te laten gaan. Er zijn teveel onzekere factoren die maken dat wij nu niet in staat zijn om een succesvol toernooi te kunnen organiseren.

Nederland in lock-down: Tennis mag nog met 2 personen buiten

Het kabinet heeft strenge maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames stijgt weer, de druk op de zorg neemt toe. Om het aantal contacten zoveel mogelijk te beperken en de verspreiding van het virus een halt toe te roepen gaat Nederland weer in een lockdown.

Het zijn harde maatregelen, die de samenleving en ook de sport hard raken. Maar het is nodig, want veiligheid en gezondheid staan voorop en alleen samen krijgen we het virus onder controle.